SEO Kockengen

SEO-service voor kleine bedrijven

SEO-diensten

Iedereen heeft betere SEO nodig op hun website, omdat betere SEO gelijk staat aan meer zaken en een groter bereik, maar er is een slimme en efficiënte manier om dit te doen en dat is wat ik hier voor je doe.

Wat is seo?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Het idee is dat ik als SEO-expert met u en uw site werk om deze te optimaliseren, zodat deze in zoekmachines, zoals Google of Bing, wordt weergegeven voor waardevolle zoekwoorden die uw zakelijke conversies stimuleren.

Er is een enorme hoeveelheid tactieken die bij dit proces betrokken zijn. Deze omvatten trefwoordonderzoek, trefwoordtargeting, optimalisatie van paginasnelheid en content planning. Waar we aan werken, hangt af van de specifieke behoeften van uw bedrijf, want er is zeker geen eenduidige oplossing voor het verbeteren van website-SEO.

seo diensten jrdwebdesign

SEO

Kwaliteits-SEO kost tijd en moeite. Ik doe geen valse beloften van snelle verbeteringen of gegarandeerde resultaten. Er zijn onbetrouwbare ontwikkelaars en bureaus die dergelijke claims zullen maken. Het werk dat ik aan SEO doe, maakt gebruik van alle white-hat SEO-tactieken, dus dit betekent dat je geen links hoeft te kopen of iets anders waardoor je website van Google op de zwarte lijst kan komen.

SEO-diensten

Hier zijn enkele van de belangrijkste diensten die ik aanbied, maar er zijn er nog veel meer, dus vraag het als u niet ziet waaraan u wilt werken.

Lokale SEO

.

Verbeteringen van lokale zoektermen.

SEO-plannen

.

Voor kleine bedrijven van het maken van aanpassingen en het opstellen van een plan voor u om de groei en verbeteringen uit te voeren en voort te zetten.

Analytics en zoeken

.

Het verbinden van uw website met Google Analytics en Zoeken levert veel waardevolle informatie op voor wat u vervolgens kunt doen.

Trefwoordonderzoek

.

De basis van een goed SEO-plan is het targeten van goede zoekwoorden die de juiste klanten naar uw website leiden.

Paginasnelheid

.

Een snelle website is een must en als je je website niet hebt laten maken door een goede webontwikkelaar zal dat vaak niet zo zijn en dit heeft een negatieve invloed op SEO.

Backlink bouwen

.

Het terugkrijgen van links (andere websites die naar uw website linken) is een van de belangrijkste taken voor groeiend verkeer en omvat bijna altijd het creëren van inhoud van goede kwaliteit.

webdesign diensten

Mijn benadering om uw website te laten groeien

Ik bied een brede  benadering van SEO. Als ontwikkelaar en ontwerper naast SEO, kan ik alle nodige verbeteringen aanbrengen. Als uw site bijvoorbeeld moet worden aangepast voor snelheid, kan ik de code aanpassen om dit te doen of als u een betere pagina-indeling nodig heeft, kan ik deze ontwerpen en implementeren. Natuurlijk kunnen SEO-bureaus dit ook bieden, omdat ze toegewijde mensen in deze rollen hebben, maar hieraan hangt een hoog prijskaartje. 

Klaar om aan uw volgende project te beginnen?