WordPress ontwikkelaar

Geweldige websites bouwen met WordPress

Ik ben een WordPress-ontwikkelaar. Hoewel ik andere platforms gebruik om websites te bouwen, gebruik ik WordPress het meest omdat het zo goed past bij kleine bedrijven. WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS) dat ongeveer een derde van alle websites op internet aanstuurt. Het is rijk aan functies en in hoge mate aanpasbaar, waardoor het het perfecte CMS is voor alles: van een brochure-website van één pagina tot een volledige e-commercesite.

Waarom WordPress gebruiken?

Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom ik WordPress graag gebruik:

  • Aangepaste thema’s betekenen eindeloze ontwerpopties;
  • Gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden
  • Geweldige functionaliteit;
  • Hoogwaardige plug-ins voor bijna alles wat u nodig heeft;
  • Het is gratis;
  • Goede e-commerce-oplossingen;
  • Goed gedocumenteerd;
  • Geweldig voor SEO.
Wordpress ontwikkelaar

Werken met een freelance WordPress-ontwikkelaar?

Als u een starter of een klein bedrijf bent, is het inhuren van een freelance WordPress-ontwikkelaar een geweldige optie voor u. In vergelijking met werken met een bureau, krijgt u veel  waar voor uw geld bij een freelancer. Ook het hebben van een directe relatie met een freelancer zorgt voor  gemakkelijke communicatie, wat betekent dat de kans groter is dat je precies krijgt wat je wilt.

WordPress-diensten

Hier zijn enkele van de belangrijkste diensten die ik aanbied, maar er
zijn er nog veel meer, dus vraag het als u niet vindt wat u zoekt.

Aangepaste thema's

.

Ik kan voor u een verbluffende website bouwen die is ontworpen en gebouwd naar uw exacte behoeften. Aangepaste WordPress-websites laten uw bedrijf op zijn best zien, zijn afgestemd op het stimuleren van conversies en zijn snel te laden.

Betaalbare websites

.

Ik bied een reeks betaalbare en premium opties voor webdesign. Voor betaalbaar webdesign gebruik ik meestal een vooraf gebouwd thema als startpunt of Divi-paginabuilder.

WordPress SEO

.

Vergroot de online aanwezigheid van uw websites en krijg meer klanten door een WordPress SEO-expert in te huren. Diensten omvatten optimalisatie van de paginasnelheid, het opzetten van Analytics en zoeken, trefwoordanalyse en het bouwen van backlinks.

Hosing

.

Ik zorg voor snelle en veilige webhosting. Ik kan ook veel taken achter de schermen uitvoeren, zoals het opzetten van e-mail, het migreren van websites en het verbeteren van de beveiliging van WordPress-websites.

E-commerce

.

WordPress is uitstekend geschikt voor het opzetten van kleine tot middelgrote e-commerce websites. We kunnen een vooraf gebouwd thema gebruiken voor een snelle build of op maat bouwen van bijna alles wat u maar wilt.

Branding

.

Als u geen logo of stijlgids heeft, kan ik zorgen voor basisbranding en logo-creatie. Branding wordt vaak over het hoofd gezien, maar kan erg helpen met een professionele uitstraling naar uw potentiële klanten toe.

webdesign diensten

WordPress SEO

WordPress heeft out-of-the-box geweldige SEO-mogelijkheden. Het is snel, geeft u tal van opties om uw inhoud weer te geven en is eenvoudig genoeg voor gebruikers van alle vaardigheidsniveaus om er van te profiteren.

Het is echter op zijn best wanneer het wordt aangevuld met een SEO-plug-in zoals Yoast SEO. Door Yoast SEO met WordPress te gebruiken, kunt u gemakkelijk controle krijgen over enkele van de belangrijkste delen van de site die van invloed zijn op de positie in zoekmachines, zoals het maken van een sitemap en het toevoegen van metabeschrijvingen.

WordPress integreert ook goed met Google Analytics, Search en Adwords. Door deze programma’s te combineren met WordPress, beschikt u over een krachtige set tools om de SEO van uw website te optimaliseren. Zoals u kunt zien, is er behoorlijk wat jargon binnen SEO. Er is veel bij te houden, doordat de zoekalgoritmen constant worden bijgewerkt. 

Klaar om aan uw volgende project te beginnen?