VEEL GESTELDE VRAGEN

Staat uw vraag er niet bij, stel hem dan gerust.

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat uw vraag er niet bij, stel hem dan gerust.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Veel gestelde vragen van onze klanten

Nadat we de doelen van uw website hebben gedeeld, beginnen we meestal met de lay-out en bieden we hier verschillende suggesties. Vervolgens veranderen we dit ontwerp volgens uw ideeën totdat u tevreden bent.

Laten we daarna beginnen met creëren. Hiervoor gebruiken we graag WordPress. Welke pagebuilder we vervolgens gebruiken om de website te bouwen, hangt uiteindelijk af van de klant.

Tegelijkertijd starten we een uitgebreide analyse van de doelgroep van de klant en gaan we na wat de belangrijkste zoektermen zijn en welke van deze zoektermen relevant zijn in de omgeving van onze klant. Met behulp van deze zoektermen maken we vervolgens de teksten voor de website. 

Andere pagina-elementen zoals afbeeldingen en video’s worden heel vaak aangeleverd door onze klanten. Maar we kunnen hier helpen. In dergelijke gevallen hebben we een nauwe samenwerking met fotografen of videoteams.

Nadat de basisstructuur op zijn plaats is, worden de pagina’s geoptimaliseerd totdat de klant tevreden is en we de pagina’s kunnen publiceren.

Tot slot optimaliseren we de paginasnelheid zodat er geen wachttijden zijn bij het laden van de pagina.

website laten maken hoe gaat dat in zijn werk

Indien de klant dat wenst, geven we trainingen zodat hij zelf wijzigingen kan aanbrengen in de inhoud en ook achteraf ondersteuning bieden bij problemen of wijzigingsverzoeken.

Het eerste waar je aan moet denken is het doel van je website.

Wil je er informatie over publiceren, leads genereren of direct verkopen. De websites worden vervolgens ontworpen op basis van uw doelen.

Publiceer daarom duidelijke doelen en dus duidelijke doelgroeporiëntatie op uw pagina’s.

Gebruik een eenvoudig en gedenkwaardig domein. Spreek eenvoudige taal en vermijd technische termen die uw doelgroep niet kent. 

Het ontwerp en de lay-out geven een eerste indruk en dienen duidelijk gestructureerd te zijn. Soms is minder hier meer. Let vooral op het ontwerp voor mobiele apparaten, aangezien de meeste mensen momenteel een smartphone gebruiken.

Het gaat erom wat je wilt en welke doelen je nastreeft. Helaas kunnen we hier geen algemene uitspraken doen. 

Als u alleen een eenvoudige bestemmingspagina met een contactformulier nodig heeft, kunnen we een bestemmingspagina maken voor ongeveer € 700,00. Wilt u een complete homepage met meerdere subpagina’s (5-10 pagina’s) en een individuele layout, dan ligt onze prijsklasse tussen de € 1500,00 en € 2500,00. 

De gemakkelijkste manier om hier een specifieke prijs te weten te komen, is door gewoon contact met ons op te nemen. Laten we het even hebben over je nieuwe website. Wij doen u een individueel aanbod. Voor onze nieuwe klanten hebben wij vaak gunstige instapkortingen. 

wat kost het maken van een website

Neem eenvoudig contact met ons op via ons contactformulier

WordPress is waar ik de meeste ervaring mee heb. Ik denk dat het een uitstekende optie is voor bijna alle kleine tot middelgrote bedrijven. Craft is ook een uitstekende optie, maar in tegenstelling tot WordPress is het niet gratis.

Webdesign voorbeeld

Voor kleinere bedrijven of portfoliowebsites gebruik ik WordPress met Elementor vaak, omdat dit een kosteneffectieve en eenvoudiger te gebruiken product oplevert.

Binnen 2 weken kunnen wij een eenvoudige landingspagina maken.

Een volledig nieuwe creatie van een homepage met meerdere pagina’s duurt meestal enkele weken, maar kan ook enkele maanden duren. Wij verzorgen voor de realisatie van de websites (layout en design, copywriting, technische uitvoering, …)

Hoeveel tijd neemt het maken van een website in beslag