Diensten

Wat kan ik voor je doen

Diensten

Webontwikkeling

Ik ontwikkel moderne en betaalbare websites voor kleine tot middelgrote bedrijven. Hierbij maak ik gebruik van de nieuwste technologieën om een hoge codestandaard te schrijven. Mijn websites laden hierdoor snel en zijn gemakkelijk te onderhouden.

Mijn vaardigheden zijn onder meer:
● HTML en CSS
● Javascript en JQuery
● Aangepaste WordPress-thema’s

WordPress is mijn go-to content management systeem. Het geeft me een geweldig basisblok om op maat gemaakte websites te bouwen die geschikt zijn voor allerlei soorten projecten.

Webdesign

Het proces van webdesign is essentieel om het maken van een nieuwe site te stroomlijnen en te zorgen dat u precies krijgt wat u wilt. Bij het ontwerpen van een website of het vernieuwen van een oude, vind ik het leuk om een ​​paar ideeën en voorbeelden te verzamelen van wat u leuk vindt op andere sites. Vanuit hier kunnen we bespreken welke opties voor uw website zullen werken om er een goed uitziende website van te maken met een samenhangend merkimago.

Ik zal bijna altijd een draadframe-ontwerp van de website geven, voordat ik deze bouw. Voor een grondiger ontwerp zal ik gebruik maken van Adobe Photoshop en Illustrator.

SEO

Bij zoekmachineoptimalisatie gaat het erom u en uw website zo zichtbaar mogelijk te maken voor uw doelgroep. Deze taak begint met het krijgen van een snelle website die op een gebruiksvriendelijke manier goede inhoud levert. Als je dit eenmaal hebt, kan ik je helpen de zoekresultaten van Google te verbeteren door advies te geven en je te voorzien van de tools die je nodig hebt, zoals Google Analytics, Google Zoeken en Yoast SEO.

Er zijn fundamentele dingen die niet veranderen binnen de marketing van uw website, maar de fijne kneepjes komen binnen met nieuwe Google-algoritme-updates – ik blijf op de hoogte van wat er hier gebeurt, zodat ik u kan helpen alles goed te doen en uw website zichtbaar te maken voor uw zoekwoorden.

Klaar om aan uw volgende project te beginnen?

logojrd-trans

Ik ben een freelance webdesigner die opereert vanuit Kockengen. Ik doe ook veel werk op afstand. Bekijk de diensten die ik aanbied en neem contact op over uw volgende project.

Telefoonnr: +31651689474

Email: info@jrdwebdesign.nl

Bezoekadres: Dick van Verseveld
Wilgenroos 42
3628 NS Kockengen

Privacyverklaring