Over

Waarom met mij werken?

Ik ben een veelzijdige freelance webdesigner die er trots op is om mooie en boeiende websites te bouwen. Ik combineer mijn passie voor goed design met een behoefte om geweldige codes te schrijven. 

Ik werk met verschillende bedrijven en ondernemers. Of ik nu een aangepaste website aan het bouwen ben, kleine aanpassingen aan een reeds gemaakte site aanbreng of aan de SEO van uw site werk, ik stel altijd de behoeften van uw bedrijf voorop.

over

Een beetje over mij

Mijn naam is Dick van Verseveld. In 2007 richtte ik mijn eigen bedrijf op, omdat met de opkomst en de mogelijkheden van het internet ook het webdesign voor iedereen binnen handbereik kwam. Hierdoor nam de vraag naar websites en blogs erg toe. 

Met de ontwikkeling van internet zijn er veel meer mogelijkheden bij gekomen om websites te ontwikkelen. Zo ontstonden de open source programma’s als WordPress, Elementor en Woocommerce. Hier ben ik mij op gaan focussen. Naast het ontwerpen en bouwen van websites kwamen ook de diverse andere disciplines naar voren, waaronder de opmars van de webwinkels.                                       

Tussen dit alles door heb ik als hobby’s fotografie en filmen. Deze hobby’s kunnen ook weer toegepast worden voor mijn  klanten binnen hun websites en webwinkels.  

FAQ

Hoeveel kost een website?

Dit zal sterk variëren, afhankelijk van wat u nodig heeft, maar over het algemeen begint een eenvoudige website voor een brochure van 5 pagina’s bij € 700. Op maat gemaakte websites beginnen bij € 1600. Als u mij laat weten wat uw ideale website is, kan ik contact met u opnemen met een offerte.

Gebruik je alleen WordPress?

WordPress is waar ik de meeste ervaring mee heb. Ik denk dat het een uitstekende optie is voor bijna alle kleine tot middelgrote bedrijven. Craft is ook een uitstekende optie, maar in tegenstelling tot WordPress is het niet gratis. Voor kleinere bedrijven of portfoliowebsites gebruik ik WordPress met Elementor vaak, omdat dit een kosteneffectieve en eenvoudiger te gebruiken product oplevert.

Hoe lang duurt het om een ​​website te bouwen?

Doorgaans duurt een bedrijfswebsite 3-5 weken en e-commercesites 4-8 weken. 

Kunt u zorgen voor fotografie of videobewerking?

Ik ben een heel creatief soort, dus ik doe het beide graag. Er is echter maar een beperkte hoeveelheid tijd per dag, dus als je werk van professionele kwaliteit wilt, ken ik een aantal geweldige mensen aan wie ik je kan voorstellen.

Werk je met bureaus?

Freelance werk geeft mij de creatieve vrijheid waar ik van geniet, maar ik vind het ook heerlijk om deel uit te maken van een team en aan grotere projecten te werken. Stuur me een bericht als je geïnteresseerd bent om ergens aan samen te werken.

Klaar om aan uw volgende project te beginnen?