over jrdwebdesign

Uw partner in zaken om websites te maken

Over Jrdwebdesign

Uw partner in zaken om websites te maken

Over Jrdwebdesign

Welkom bij Jrdwebdesign. Mijn naam is Dick van Verseveld en ik ben de trotse eigenaar van dit bedrijf. In 2007 ben ik begonnen met deze onderneming omdat ik inzag dat met de opkomst van het internet, webdesign toegankelijk kon worden voor iedereen. De toenemende vraag naar websites en blogs heeft ons gemotiveerd om te beginnen.

In de loop der jaren zijn er talloze ontwikkelingen geweest op het gebied van webontwikkeling, wat heeft geleid tot de creatie van open-source platforms zoals WordPress, Elementor en Woocommerce. Ons team bij Jrdwebdesign is gespecialiseerd in deze gebieden, met een focus op het ontwerpen en bouwen van websites die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Als digitale dienstverleners bieden wij een uitgebreid scala aan diensten aan onze klanten, van conceptontwikkeling tot strategische planning, technische implementatie en post-ontwikkelingsondersteuning. Of u nu hulp nodig heeft bij webdesign, e-commerce of simpelweg uw online aanwezigheid naar een hoger niveau wilt tillen, wij staan ​​voor u klaar. Met onze ondersteuning kunt u een hele nieuwe wereld van klantverwerving ontgrendelen en uw bedrijf op manieren uitbreiden die uw verwachtingen zullen overtreffen.